Ceļojumi, meklēt ceļojumu internetā

Hotel NB

Slokas iela 49, Riga, Latvia
6 novertējumi
8.67/10.00
+371 67 815 333
NB Hotel ir populāra 3 zvaigžņu viesnīca Rīgā, kuru kopš 2001. gada iecienījuši tūristi no visas pasaules. Personiskā attieksme, mūsu rūpes par klientiem ir viens no svarīgākajiem iemesliem, kāpēc tūristi atgriežas NB Hotel atkal un atkal.

Tā atrodās tikai 15 min braucienā ar sabiedrisko transportu līdz Vecrīgai, 15 min braucienā līdz Rīgas lidostai.

NB Hotel sastāv no 3 atsevišķām ēkām un piedāvā 72 ērtus numurus dažādām gaumēm un prasībām.

Viesnīca ir piemērota gan individuāliem tūristiem, gan grupām, jo viesnīca piedāvā bez maksas novietot gan autobusus, gan personīgos transporta līdzekļus plašā stāvlaukumā ēkas priekšpusē.

2012. gadā viesnīcas galvenajā ēkā tika uzstādīti jauni gaisa kondicionieri un tika veikts istabu kosmētiskais remonts.

Viesnīcas pirmajā stāvā atrodas NB Hotel Restorāns, kurā var nobaudīt dažādu Eiropas valstu populārākos ēdienus. Restorānā vienlaicīgi varam apkalpot vairāk nekā 150 viesus. Restorāns ir specializējies grupu, svinību un korporatīvo pasākumu organizēšanā un apkalpošanā.

NB Hotel slēgtais iekšpagalms ir arī ērta un droša vieta, kur viesi var mierīgi baudīt viesnīcas piedāvātos ēdienus un dzērienus svaigā gaisā, kā arī motociklu īpašnieki var novietot savus braucamos un justies droši par tiem.

Viesi arī tiks aicināti uzspēlēt Biljardu viesnīcas pirmajā stāvā, tiks piedāvāti biljarda veidi, kā Pool, Snooker un Krievu biljards.

Konferenču un semināru organizēšanai NB Hotel piedāvā konferenču zāli, kas kopumā spēj uzņemt līdz pat 70 viesu. Piedāvājam visu nepieciešamu aprīkojumu konferences un semināra organizēšanai.Viesu ērtībām izveidots īpašs kafijas paužu, pusdienu un vakariņu piedāvājums.

Hotel NB uz kartes

Pievienot savu novērtējumu

Tīrība
Komforts
Atrašanās vieta
Iekārtas
Personāls
Izdevīgums
Rezervēt viesnīcu
No:
Līdz: