Ceļojumi, meklēt ceļojumu internetā

CRACOW SPIRIT Travel Agency

os. Centrum D/2/111 31-932 Krakow, Poland
4 novertējumi
9.00/10.00
+48 12 643 69 25

CRACOW SPIRIT ir poļu licencēts ienākošā tūrisma operators, kas izveidota 2001.gadā, kurš specializējas uz zemes kārtību indivīdiem un grupām, kas dodas uz Krakovu un Poliju.
Pateicoties mūsu profesionalitāti un pieredzi, mēs varam Jums piedāvāt augstas kvalitātes pakalpojumus, uzticamības un elastības apvienojumā ar saprātīgām cenām.
Mūsu komanda ir gan labi kvalificēti un pieredzējuši. Mēs vēlētos, lai jūs mudināt izveidot rentablu sadarbību ar mums un mēs esam pārliecināti, ka mums būs nākt klajā ar mūsu klientu cerībām.
Lai iegūtu sīkāku informāciju par mūsu darbību, nevilcinieties sazināties ar mums. Mēs būtu ļoti priecīgi un lepni, ja jums uzticas mums un vietu jaunus pasūtījumus ar mums.

Ar cieņu,

Tadeusz Smoter
CRACOW SPIRIT Travel Agency

Novērtējums

Daria Nuccetelli (16.04.2015 14:56)
veniamo a Cracovia il 31 maggio-4 giugno abbiamo già i biglietti aereo, vorremmo avere organizzato un tour vicinanze di Cracovia tutto compreso, la domenica 31 maggio ore 15,30 dobbiamo andare a visitare un istituto di Suore a Pasierbiec, ci potete essere utili? Andata e ritorno aeroporto, hotel e tour.

Pievienot savu novērtējumu

Cenas
Personīga palīdzība
Servisa piedāvājumi
Vispārēja apmierinātība
Rezervēt viesnīcu
No:
Līdz:

Foto galerija

Polija, Krakova