Ceļojumi, meklēt ceļojumu internetā

Indochina Explorer Tour

House 12, Lane 22, Pham Than Duat Street, Mai Dich Commune, Cau Giay District, Hanoi city, Vietnam.
4 novertējumi
7.75/10.00
+84-4 85877869

Indoķīnas tūrisma uzņēmumiem (ieskaitot Vjetnamu, Laosu un Kambodžu) nozare ir attīstās ļoti strauji. Mēs esam vietējie palīdzību, kas var palīdzēt jums izvairīties no nevajadzīgām problēmām un negaidītas lietas notiek uz jūsu braucienu.

Kas mēs esam
Indoķīnas Explorer Tour ir viens no vadošajiem Vjetnamas tūrisma operators Indoķīnas (tostarp Vjetnamas, Laosas un Kambodžas). Mēs piedāvājam ceļojumu paketes, pielāgotus braucieni, kas aptver reģionālo lidojumu, pārskaitījumus, viesnīcu un auto nomu. Mēs piedāvājam daudz vairāk nekā regulāri ekskursijām Vjetnamas, Laosas un Kambodžas "pilsētas, ciematus, ainavas un kultūras bagātības - mūsu mērķis ir sniegt jums patiesi neaizmirstamu braukšanas pieredzi no brīža, kad jūs sūtīt mums e-pastu vai sazināties ar mums jebkurā veidā.

Indoķīnas Explorer Tour ir oficiāls valdības reģistrēta Vjetnamas ceļojumu organizāciju, kas darbojas jau kopš 2007. Indoķīnas Explorer Tour ir viena no zīmes vai markas nosaukums angliski runājošu tirgū.

Laikā vairāk nekā 3 gadu darbības esam izveidojuši stabilas attiecības ar galvenajiem aviokompānijas, viesnīcas un vietējiem tūrisma uzņēmējiem visā Indoķīnas. Tas ļauj mums piedāvāt ļoti dažādu labi izstrādātas tūres par izdevīgākajām cenām.

Ko klienti saka par Indochina Explorer Tour
Pasūtot kompleksa ceļojuma, pielāgotus ceļojumu programmām, dienas ceļojums un īstermiņa ekskursijas internetā
Mēs piedāvājam ātru reakciju, profesionāli ceļojumu dizains, saprātīgas cenas, un worry-free klientu apkalpošanu.

Mūsu misija
Mūsu misija ir nodrošināt ceļotājiem viss ir daļa no Vjetnamas, Laosas un Kambodžas redzēt un pieredzi REAL Indoķīnas un jūsu ne tikai spectate, bet piedalīties, uzzināt par mūsu vēsturi, mūsu kultūru, tiksies ar cilvēkiem, baudīt garšīgus ēdienus un atgriezties mājās, zinot, ka mēs visi esam "Cilvēkiem no pasaules".

Mūsu mērķis ir iepriecināt ikvienu klientu, katru reizi, ar izcilu apkalpošanu! Mūsu tiešsaistes ceļojumu konsultanti būs ar jums, sākot jau ar pirmo e-pasta ziņojumu vai tālruņa zvanu, lai brīdī, kad atgriežaties mājās. Mēs cenšamies apmierināt klienta vēlmes, un, no klientu atsauksmes (info@indochinaexplorertour.com), ir nepārtraukti novērtēt, kā mēs varam uzlabot mūsu pakalpojumu.

Šī tīmekļa vietne ir paredzēta, lai Jūs varētu viegli atrast ar ceļojumiem saistītu informāciju un veikt ceļojumu plānus drošu, efektīvu un izmaksu ziņā efektīvā veidā.

Kā oficiālais dalībnieks Vjetnama administrācijas Tūrisma dalībnieka (ir starptautisko ceļojumu operatoru licence)

Ievadiet jebkuru no mūsu produktu lapās, un jūs atradīsiet izstrādās ievads - komplektā ar attēliem un detalizētu maršrutus.

Kur mūsu klienti nāk no
Indoķīnas Explorer Tour piedāvā ceļojumu pakalpojumu Vjetnamā, Laosā un Kambodžā, lai visi angliski runājošu cilvēku. Faktiski mūsu klienti nāk no visas pasaules. Tā kā angļu valoda ir pasaules valoda, angļu valodas cilvēki no katra stūra pasaulē.

Mūsu klienti ir galvenokārt no ASV, Lielbritānija, Kanāda, Austrālija, Jaunzēlande, Nīderlande un Singapo.
Mūsu klienti arī no Vācijas, Francijas, Izraēla, Japāna, Dienvidkoreja, Malaizija, Dienvidāfrika, Krievija, Tuvie Austrumi, Brazīlija, uc

Kur mēs varam organizēt ekskursijas, lai mūsu klientiem
Indoķīnas Explorer Tour piedāvā ceļojumu pakalpojumu visās Indoķīnas daļas (Vjetnama, Laosa un Kambodža)

Populārākās vietas Vjetnama mūsu klienti ir: Halong bay, Hanoi, Sapa, Hue, Hoian, Nhatrang, Muine - Phan Thiet, Dalat, Ho Chi Minh City, Mekong Delta, Phu Quoc

Populārākās vietas Laosa mūsu klienti ir: Luang Prabang, Vientiane, Ksieng Khoang, Vang Vieng ...

Populārākajām vietām Kambodžas mūsu klienti ir: Siem Reap (Angkor tempļi), Phnom Penh, Sihanoukville, Battambang, Kratie ...

Pievienot savu novērtējumu

Cenas
Personīga palīdzība
Servisa piedāvājumi
Vispārēja apmierinātība
Rezervēt viesnīcu
No:
Līdz: